KÖRPEŞLER ANAOKULU
Körpeşler Mahallesi Meydan Bulvarı 1509. sk. Dış Kapı No27/ Düzce
03805262065

VİZYON

Bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Her çocuğun birbirinden farklı özellikler taşıyan bireyler olduğu ilkesinden yola çıkarak, öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak, araştıran, sorgulayan, yaparak yaşayarak öğrenen paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk alabilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, topluma, doğaya saygılı ve Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :

doğalgaz